Ingen produkter i handlekurven

Kiropraktor, Spesialist i barne- og ungdomskiropraktikk (NKF)

Inger King har jobbet mye med spedbarn og barn siden hun var nyutdannet i 1999. Dette skapte en interesse for å øke kunnskapen innen dette feltet og i 2007 begynte hun på mastergrad i muskel- og skjelettplager hos barn og gravide. I 2019 ble hun spesialist i barne- og ungdomskiropraktikk. Hun har også vært involvert i to doktorgradsprosjekter om bekkenplager hos gravide ved Stavanger Universitetssykehus. I den forbindelse har hun hatt en del innlegg og forelesninger samt vært med som medforfatter til artikler publisert.

Til vanlig jobber hun på Randesund Fysioterapi utenfor Kristiansand i et tverrfaglig miljø der den enkeltes behov står i fokus. Som kiropraktor jobber hun med alle aldre, og ønsker å bedre muskel og skjeletthelse og en bedre hverdag for de aller minste til ungdommen. Inger jobber daglig med bekken og korsryggplager, samt nakke og midtryggsplager under og etter en graviditet.

Det å holde seg oppdatert og utvikle seg faglig er viktig. Derfor har de siste årene vært ekstra spennende med det flotte samarbeidet med Barnekiropraktoren om denne kunnskapsportalen, for å gi god informasjon og råd til foreldre og helsepersonell som jobber med barn, unge og gravide.

Inger er mamma til tvillinggutter og har derfor personlig erfaring med både det tunge og risikofylte svangerskapet, samt opptrening i etterkant. Samtidig har hun også opplevd erfaringen med alt et småbarnsliv rommer av oppturer og nedturer. 

Lurer du på å få en vurdering av deg selv eller ditt barn, da kan du booke time hos Inger King ved Randesund Fysioterapi ved å trykke her: www.ryggsøylen.no

Kiropraktor Inger King

Lurer du på å få en vurdering av deg selv eller ditt barn, da kan du booke time hos Inger King ved Randesund Fysioterapi ved å trykke her: www.ryggsøylen.no