Ingen produkter i handlekurven

Kiropraktor, Spesialist i barne- og ungdomskiropraktikk (NKF)

I tillegg til å være en av fem kvinnelige gründere, som sammen har startet Barnekiropraktoren, er hun også medeier i Kiropraktorhuset i Larvik. Kristin har sittet i flere verv i Norsk Kiropraktorforening både i sentralstyre og som Regionsleder i region Sør. I tillegg har hun vært styreleder i Norsk Forening for Barne- og Ungdomskiropraktikk (NFBK) gjennom flere år. Kristin mottok utmerkelsen “Årets Kiropraktor” i 2019 for sitt engasjement og arbeid for utvikling av profesjonsspesialisering i NKF. Hun gjennomførte selv denne videreutdanningen  sammen med sine kollegaer i Barnekiropraktoren i 2018. Hun er en erfaren foredragsholder  for både kolleger i helsevesenet, og for foreldre og barn/ungdom.

Kristin brenner for å hjelpe barn og unge med deres plager og bekymringer rundt helsa si. I løpet av sine snart tredve år i kiropraktorpraksis har hun fått lov til å bidra til og hjelpe en hel generasjons muskelskjeletthelse.

For Kristin er det viktig å trygge og hjelpe familier med sårbare barn og ungdommer slik at de kan oppleve optimal utvikling, samspill, tilknytning og mestring.

Egen erfaring har selvfølgelig vært med på å opprettholde hennes engasjement, men det er utdanning og videreutdanning, faglig oppdatering og nysgjerrighet, empati og omsorg som har gjort henne til den barnekiropraktoren hun er. I tillegg har hun et brennende ønske om å samarbeide med de beste innenfor faget, og alt dette har utstyrt henne med den verktøykassen og kompetansen hun innehar i dag.

Kristin føler selv at hun aldri er ferdig utdannet og vil alltid fortsette å søke svar og utvikle kompetansen og kunnskapen sin for å kunne hjelpe flest mulig av sine pasienter og følgere. 

Lurer du på å få en vurdering av deg selv eller ditt barn, da kan du booke time hos Kristin Lo Nystrøm ved Kiropraktorhuset Larvik ved å trykke her: https://www.kiropraktorhuset.no/bestill-time

Kiropraktor Kristin Lo Nystrøm

Lurer du på å få en vurdering av deg selv eller ditt barn, da kan du booke time hos Kristin Lo Nystrøm ved Kiropraktorhuset Larvik ved å trykke her: https://www.kiropraktorhuset.no/bestill-time