Ingen produkter i handlekurven

Kiropraktor, Spesialist i barne- og ungdomskiropraktikk (NKF)

Linda har alltid vært spesielt interessert i vurdering, behandling og forebygging av plager hos gravide, spedbarn, barn og ungdom. Lindas lidenskap i dette området og søken for videre kompetanse banet vei for en videreutdanning med en mastergrad innen muskel-og skjeletthelse i pediatri. Sammen med sine kolleger i Barnekiropraktoren AS mottok hun spesialistgodkjennelse i barne- og ungdomskiropraktikk i 2019.

Linda har bred kompetanse innen allmennkiropraktikk og tverrfaglig praksis fra over 20 år i praksis ved Tønsberg Medisinske Senter der hun er medeier av Tønsberg Kiropraktorklinikk. Hun har tidligere sittet i styret til Norsk forening for Barne- og Ungdomskiropraktikk (NFBK), og har også holdt lokale kurs og foredrag for andre kiropraktorer og helseprofesjoner. Linda har også et stort interesse av funksjonell trening og har jobbet som treningsinstruktør ved forskjellige treningssentre i inn- og utland i over tredve år.

Sammen med hennes søken etter faglig kompetanse og kunnskap fra kurs og videreutdanning, og med den erfaring hun har utviklet gjennom årene, har Linda et stort ønske om å hjelpe familier og barn til en bedre muskel- og skjeletthelse. Hun er derfor svært opptatt av at de som oppsøker henne skal føle seg godt ivaretatt, da både store og små problemstillinger kan påvirke livskvaliteten for den gravide, spedbarnet, barn og ungdom, men ikke minst for mor og far. Formidling av oppdatert informasjon og individuell veiledning for å øke forståelse og kunnskap vil bidra til en god og magisk familietid.

Linda er selv mor til to flotte ungdommer. 

Lurer du på å få en vurdering av deg selv eller ditt barn, da kan du booke time hos Linda Göransdotter Ohren ved Tønsberg Kiropraktorklinikk ved å trykke her: https://www.tms.no/kiropraktor/

Kiropraktor Linda Ohren

Lurer du på å få en vurdering av deg selv eller ditt barn, da kan du booke time hos Linda Göransdotter Ohren ved Tønsberg Kiropraktorklinikk ved å trykke her: https://www.tms.no/kiropraktor/