Ingen produkter i handlekurven

O`jul med din glede, og barnlige lyst

Barnekiropraktoren

Vi vil gjerne starte med å si tusen takk til alle som har vært innom nettsiden vår, kjøpt og lest våre e-bøker, sjekket ut våre blogginnlegg.

Ikke minst en stor takk til alle som har deltatt på kurs og som har meldt seg på våre kommende kurs for 2024 – vi gleder oss!

Juleferie for Barnekiropraktoren, også

Det skal smake ekstra godt med god mat og drikke, noen gode fridager på rad, og ikke minst mye tid sammen med de vi har kjær. Det har blitt mange timer med arbeid utover vanlige dager i klinikk. Men det har alt vært verdt det når vi har sett responsen fra alle dere, både foreldre og helsepersonell som gir fantastiske tilbakemeldinger.

Vi benytter anledningen til å spørre om du eller noen du kjenner er plaget med bekkenleddsmerter? Da vil vi gjerne tipse deg om at vi har samlet all vår kunnskap om bekkenleddsmerter i en innholdsrik ebok. Les den direkte på din mobil, nettbrett eller nettleser. 

Boken innholdet over 60 sider med flust av nyttige tips og triks, samt treningsprogram som passer til alle gravide. Vi vet at et godt svangerskap hjelper deg til en bedre barseltid, så la oss dele av vår kunnskap med deg. Fordi du og din baby fortjener det!

 

Vi er også stolte av å si at det nærmer seg fulltegnet på det neste kurset vårt om muskelskjelettplager hos barn i barnehagealder, ikke sitt på gjerdet – bli med oss og lek deg gjennom undersøkelse og behandling! 

Kurset finner sted i Oslo på Radisson Blu Nydalen fredag 26.januar 2024. 

Kurset passer for alle fra turnuskandidater til erfarne behandlere. Kiropraktorer, fysioterapeuter, osteopater, leger og helsepersonell med selvstendig behandleransvar er velkommen på våre kurs.